Aktuális

Fogda helyett vip kórteremben töltötte őrizetét M. Richárd

Egy kórházi forrás azt állítja, direkt M. Richárd számára ürítettek ki egy kórtermet.

Nem börtönben, hanem egy kórteremben töltötte kétnapos őrizetét a Dózsa György úti baleset okozásával gyanúsított M. Richárd – tudta meg a Bors.

Eddig annyit tudtunk, hogy M. Richárdot augusztus 19-én előállították a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. Rá két napra aztán a bíróság úgy döntött, a férfi nem kerül előzetes letartóztatásba, csupán házi őrizetét rendelték el.

Fogda helyett kórteremben töltötte őrizetét M. Richárd
M. Richárd
Fotó: MTI / Mohai Balázs

A bulvárlap egy kórházi forrásra hivatkozva állítja, hogy M. Richárd a Péterfi Sándor utcai kórház egyik belgyógyászati osztályán, egy direkt számára kiürített kórteremben volt őrizete ideje alatt. Próbálták diszkréten elhelyezni, és a kórház rendszerében sem szerepel a neve.

A kórház főgazgatója a lap megkeresésére annyit mondott, hogy ilyen esetet említő jelentést egyik belgyógyászati osztályról sem kapott az elmúlt napokban. A rendőrség nem volt hajlandó reagálni az informátor által elmondottakra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top