nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Lövések és bunyó a balatonboglári kalandparkban

Lövések és bunyó a balatonboglári kalandparkban

Több család nyári szórakozását is tönkre tette az a testvérpár, akik felfegyverkezve mentek el egy balatonboglári kalandparkba, ahol belekötöttek és rálőttek egy másik társaságra. A riasztópisztoly csak könnyebb sérülést okozott az áldozatokon.
NLCafé
f Ajánlom

Golyóálló mellényben érkeztek a rendőrök augusztus közepén egy balatonboglári kalandparkhoz, ahonnan több bejelentés is érkezett az egyenruhásokhoz rendzavarásról és lövöldözésről. A huszonéves rendbontókat a kapott személyleírás alapján könnyen kiszúrták a parkból kiáramló babakocsik és kisgyerekes szülők között.

Kiderült, hogy egy testvérpárról van szó, akiknek táskájából két pisztoly, egy gáz-riasztó és egy gumilövedékes került elő. A Zsaru Magazin beszámolójából kiderül, hogy a fiatalok nem érezték a helyzet súlyát, azt gondolták, hogy “kapunk egy csekket, oszt annyi”.

A testvérek a kalandparkban belekötöttek egy társaságba, egy férfit megütöttek, egy másikra pedig a riasztópisztollyal lőttek rá. A két áldozat könnyebb sérüléseket szerzett az incidens alatt.

A rendbontó fiatalok ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Megosztás Facebookon