Aktuális

Keresik a férfit, aki hazaindult Ózdra, de nem érkezett meg

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Budapesten eltűnt ózdi férfi megtalálásához.

Az 55 éves Kormány József augusztus 12-án az esti órákban Budapestről, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indult ózdi otthonába, azonban oda nem érkezett meg. Tartózkodási helye azóta ismeretlen – közölte a rendőrség.

Keresik a férfit, aki hazafelé indult Ózdra, de nem érkezett meg

Kormány József megközelítőleg 170 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 55 kilogramm a testsúlya. Haja rövid, őszes, arca beesett, szeme barna. Fogazata hiányos.

Különös ismertető jele, hogy sántít, egyik lábát húzza, illetve a homlokán egy vízszintes, 3 centiméteres műtéti heg látható.

Eltűnésekor viselt ruházata: rövid ujjú póló, krémszínű halásznadrág, sötét sportcipő.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top