Aktuális

Halálra késelte osztálytársát egy 13 éves kamasz

Azután, hogy a rendőrségen bevallotta, mit tett, elmondta, mindig is érdekelte, hogy osztálytársai hogyan reagálnának egy gyilkosságra.

A 13 éves brazil kamasz azután végezte ki 10 késszúrással vele egyidős osztálytársát, hogy megszállottja lett a sorozatgyilkosoknak. Rendőrségi kihallgatása alatt bevallotta, minden vágya az volt, hogy sorozatgyilkossá válhasson, majd hozzátette, mindig is érdekelte, osztálytársai hogyan reagálnának a hírre, hogy egyik társukat megölték.

A fiú otthonában támadta meg a 14 éves Tamirest: először elkapta a karját, fejét többször is a falba ütötte, végül 10 késszúrással végzett vele. Az áldozatot az egyik szomszéd vette észre, aki azonnal értesítette a hatóságokat. A rendőrségnek azonban nem kellett sokáig kutatni a gyilkost: a 13 éves fiú, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, még aznap bevallotta tettét az egyik tanárnak. 

A rendőrséget az oktató értesítette, akik ezután őrizetbe vették a kiskorú gyilkost – írta a Daily Mail című brit bulvárlap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top