nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Éltefogytiglant is kaphat a Teréz körúti robbantó

Éltefogytiglant is kaphat a Teréz körúti robbantó

Ma folytatja az ügyészség P. László kihallgatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy robbantásos merényletet követett el két rendőr ellen tavaly szeptemberben a Teréz körúton.
NLCafé
f Ajánlom

Folytatólagos kihallgatásra idézte ma a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. Lászlót, akit várhatóan újabb bűncselekménnyel, terrorcselekmény előkészületével is meggyanúsítanak majd – tudta meg a Magyar Idők.

P. Lászlót eddig  előre kitervelten több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsították. Ha elítélik, akkor húszéves szabadságvesztéssel, de akár életfogytig tartó fegyházbüntetéssel is sújthatják.

A 24 éves gyanúsított idén februárban tett beismerő vallomást, amelyben részletesen bevallotta, hogy ő támadt 2017 szeptemberében két rendőrre a budapesti Király utcában egy szögekkel megrakott pokolgéppel. A támadásban a járőrpáros női tagja életveszélyesen, míg férfi tagja súlyosan megsérült.

P. László vallomásában azt mondta, a rendőrök fegyverére utazott, de a robbanás erejétől megijedve végül nem vette el a súlyosan sérült járőrök fegyvereit, noha a robbanás után föléjük térdelt.

A gyanúsított már túl van két elmeorvosi vizsgálaton is, mindkettő beszámíthatónak és büntethetőnek találta a férfit, persze nem kizárt, hogy a tárgyaláson elrendelnek egy harmadik vizsgálatot.

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon