Aktuális

Kínzás: üvöltött a fájdalomtól a spárgába kényszerített cheerleader

A denveri rendőrség egy cheerleaderedző kegyetlen gyakorlatának ügyében nyomoz, miután nyilvánosságra került egy videófelvétel, amelyen a férfi egy 13 éves lányt minden tiltakozása, fájdalma és sírása ellenére lenyomott spárgába.

Még júniusban történt, de csak most szerda éjjel került fel a netre az a videó, amely bizonyítja, hogy egy denveri cheerleadercsapatban az edző milyen kegyetlen módszerrel próbálta meg rugalmasabbá tenni az egyik új tagot. A 13 éves Ally Wakefield szó szerint üvöltött és sírt a fájdalomtól, amikor a többi cheerleader segítségével Ozell Williams edző megpróbálta nyomással és a lábak erőszakos kinyújtásával a tinédzsert spárgába kényszeríteni. A 24 másodperces videó alatt a lány legalább kilencszer könyörög, hogy hagyják ezt abba.

Ally Wakefiled megsérült az erőltetett spárgától, izomrostszakadása lett, és megsérültek az ínszalagjai is. Most gyógytornára jár. 

A lány édesanyja a CBS-nek elmondta, hogy az edzőt és az iskolának még néhány munkatársát felfüggesztették. Ozell Williams egy helyi lapnak nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy a videót kiragadták a kontextusból, mert annak készítői szándékosan azt akarták sugallni, mintha általában is így gyúrnának a spárgára.

A denveri rendőrség nyomozást indított az ügyben. Az iskola elhatárolódott az esettől, mondván, hogy a felvételek borzasztóan aggasztóak, és a történtek ellentmondanak az intézmény alapvető értékeinek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top