Aktuális

Kizavartak egy kisgyerekes anyát egy szombathelyi bankból

"Itt emberek dolgoznak" – fogalmazott állítólag egy szombathelyi bank biztonsági őre, aki ezzel az indokkal zavart ki egy édesanyát a 18 hónapos, a hosszú várakozási időtől már síró gyerekével együtt a pénzintézetből. Az anyától senki nem kért bocsánatot.

A történetet maga az édesanya osztotta meg a Facebookján. Mint írta: mivel senki nem ért rá a kisgyerekére vigyázni, így kénytelen volt magával vinni a babát az egyik szombathelyi bankba.

“Negyven perc várakozás után kezdett elfogyni a gyerek türelme és feszengett a babakocsiban, kicsit hangosabban beszélt” – idézi őt a Vaol.hu. Ekkor lépett oda hozzájuk a bank biztonsági őre, aki felszólította az anyát, hogy vagy most azonnal csitítsa le a gyereket, vagy hagyják el a bankot. Az anya állítása szerint a biztonsági ember a kérését azzal indokolta, hogy “itt emberek dolgoznak”. Az édesanya hiába próbálta elmagyarázni, hogy a gyerek ahhoz még kicsi, hogy parancsszóra egy helyben üljön, a biztonsági őr nem engedett. “Felszólított minket, hogy menjünk ki a bankból. Akkor már kiabáltam vele, hogy mit képzel, hogy beszél velem, szégyellje magát. Erre kinyitotta az ajtót és kizavart” – olvasható a történet.

Az anya visszament, kérte a panaszkönyvet, de senki nem figyelt rá. Mérgében elsírta magát, és otthagyta az épületet, ezt viszont már a többi ügyfél sem bírta szó nélkül, akik kihívták a bank vezetőjét, és tájékoztatták, hogy az őr miként viselkedett a nővel. A beszámoló szerint az anyát visszahívta a vezető, és érdekes módon azonnal kapott egy felszabadult ügyintézőt is, azonban azóta sem kért senki bocsánatot tőle. Felhívta a bankot őrző biztonsági céget, panaszt tett, ám úgy véli, nem fog semmi történni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top