Aktuális

Eltűnt egy 14 éves lány Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat a 14 éves Nagy Brigitta Renáta eltűnésének ügyében. A fiatal lányt szerda óta nem találják.

Nagy Brigitta Renáta 2017. augusztus 23-án Zuglóban egy játszótérről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt lány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, rövid haja van. Eltűnésekor rózsaszínű fejkendőt, piros színű dzsekit, kék farmernadrágot és fehér színű tornacipőt viselt.

Eltűnt egy 14 éves lány Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Brigitta Renátát felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top