Aktuális

Maró anyag ömlött egy BKV-busz ülésére, égési sérüléseket okozott

Égési sérüléseket szerzett egy nő a BKV 31-es buszjáratán. Állítása szerint valamilyen maró anyaggal volt leöntve az az ülés, amelyen helyet foglalt a buszon, és a folyadék combjának nagy területén leszedte a felső hámréteget. A nő már tett panaszt a BKV-nál, most pedig perelni készül.

Az augusztus 15-én este,az Örs vezér terétől Árpádföld irányába közlekedő buszon égési sérüléseket szerzett nő egy olvasói levélben számolt be az esetről a 24.hu-nak. 

“Felszálltam a buszra, leültem egy üres helyre, elindult a busz, és kb. 10 perc múlva egy iszonyatos égő érzést éreztem a jobb combom felső részén, hátul, ott, ahol érintkeztem a kárpitos üléssel” – fogalmaz. Mikor odakapott, érezte, hogy az ülés nedves, vélhetően tehát valami maró anyag áztatta át, amely aztán a nő combjának nagy felületén leégette a felső hámréteget. A sérülései egy héttel az eset után is láthatók.

Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia

A sértett azt írja, hogy nem tud aludni a jelenlegi fájdalmaitól, sebe miatt ülni szinte képtelen, és mindkét állásából kiesik egy időre, ezért úgy döntött, hogy kártérítésért perelni fogja a BKV-t. A nő állítólag az eset másnapján már panaszt tett a közlekedési vállalatnál, ahonnan azonban neki nem küldtek semmiféle reakciót. Ugyanakkor a lap is megkereste a BKV-t, amely közölte, hogy az ügy, illetve a BKV Zrt. érintettségének vizsgálata folyamatban van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top