Aktuális

Segíteni akart az autósnak, de csúnyán megverték a nyugdíjast

Egy idős férfi csak szólni akart az autósnak, hogy rossz helyen parkol, erre viszont egy ütés volt a válasz.

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, köztük lábtörést is szenvedett egy 82 éves férfi, miután jelezte egy autósnak, hogy rossz helyen parkol. Alighogy szólt a férfi, a sofőr kipattant a járműből, és állon vágta az egri Arany János utcai borozó előtt. Az idős ember elesett és a falnak zuhant – írta a Ripost.

A lap úgy tudja, a csípőprotézises nyugdíjashoz a borozó egyik munkatársa hívta a mentőket, miután látta, hogy a hazainduló férfi összeesett. Az idős urat a héten megműtötték.

“A nagybátyám bűne az volt, hogy minősíteni merte a szabálytalanul parkoló és a járda nagy részét elfoglaló gépjárművezető cselekedetét” – írja a Facebookon a megvert férfi rokona.

Egy egri lakos azt mondta, bár az esetet nem látta, az autós valószínűleg nem parkolt szabálytalanul, ott 15 percig bárki ingyen megállhat.

Az egri rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, és szemtanúkat keresnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top