Aktuális

Lelki gondokkal küzdött a buszmegállóba hajtó férfi

Két buszmegállóba is belehajtott egy autó hétfő reggel Marseille-ben, egy járókelő meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Kizárják, hogy terrorcselekmény történt volna, a gázoló lelki gondokkal küzdött.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor egy gépkocsi belerohant két marseille-i buszmegállóba hétfő reggel.

Egy névtelenül nyilatkozó rendőrségi forrás később közölte, hogy az autót vezető férfit ismerték, követett már el kisebb bűncselekményeket, és pszichológiai problémákkal küszködött.

A vezetőt a város egy pontján őrizetbe vették, előállították és kihallgatták. Indítéka egyelőre nem ismert, hivatalos tájékoztatást nem adtak ki róla. Egy meg nem nevezett igazságügyi  forrás közölte: “jelen pillanatban kizárják, hogy a terrorcselekmény történt“.

Hírügynökségi jelentések szerint a dél-franciaországi város régi kikötőjének két különböző buszmegállójában történtek a gázolások. A halálos áldozat egy nő, a sérült egy férfi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top