Aktuális

Kisétált a bíróságról a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja, M. Richárd

Nem maradt sokáig rács mögött M. Richárd.

Kisétált a bíróság épületéből a Dózsa György úti baleset okozásával vádolt M. Richárd, miután a bíróság döntött előzetes letartóztatásának ügyében. A férfi az újságíróknak azt mondta, hogy szabadlábon védekezhet. Az ügyészség hivatalos közlése szerint azonban házi őrizetbe kerül –tudta meg a 24.hu.

Újra szabad a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja, M. Richárd
Két ember halt meg a Dózsa György úti balesetben
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

M. Richárdot szombat délután állították elő a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

A férfit Seychelle-szigeteki nyaralása után vitték be a rendőrök, ahová egyébként azzal a K. Szilviával utazott, aki júliusban féltékenységből brutálisan összevert egy másik nőt a Pozsonyi úton, amiért az a Balaton Soundon összejött – akkor épp – exével, M. Richárddal. A férfiről az is kiderült, hogy kokaint fogyasztott, mielőtt 140 kilométeres óránkénti sebességgel letarolta a balra kanyarodni akaró Citroen Picassot, vadonatúj Mercedesével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top