Aktuális

Ez történik ma, Usain Bolt születésnapján

Budapesten hétfő reggel 05:44-kor kel fel a Nap, és 19:54-kor nyugszik. Usain Bolt születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 21.

Ezen a napon történt:

1541-ben a törökök felmentik az ostromlott Budát, 1965-ben megtalálják Samu, a vértesszőlősi előember maradványait. 1986-ban a kameruni Nyos-tó limnikus kitörése megöl több mint 1700 embert, 20 kilométeres körzetben. 1986-ban megszületik Usain Bolt jamaicai sprinter

Usain Bolt
Usain Bolt

A nap mottója:

“Ha egyszerre haragszunk mindenkire, egyetértést teremtünk közöttük.”

Xenophón

Névnap:

Augusztus huszonegy Sámuel, Erik, Erika, Franciska, Zsanett, és Daniella napja.

Augusztus 21-én született:

Feleki Kamill magyar színész, komikus, Sajdik Ferenc magyar grafikus, karikaturista, rajzfilmrendező,  Alizée francia énekesnő, Kim Cattrall angol születésű kanadai színésznő és Usain Bolt jamaicai sprinter.

Időjárás:

Hétfőn a Dunántúlon már több órára kisüt a nap, a Tiszántúlon napközben szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben keleten még többfelé valószínű eső, zápor, majd csökken a csapadék esélye. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között alakul – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

Az oroszlán jegyűek számára ezt mondja a hétfői szerelmi horoszkóp: “Ma szívesen fojtod a nehézségeket italba – még akkor is, ha az alkoholmentes ital.”

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top