Aktuális

170-nel ment neki a kisautónak egy száguldozó rendőrjárőr – videó

A baleset tavaly történt Floridában, most hozták nyilvánosságra a fedélzeti kamera felvételét.

Brandon Hegele rendőrjárőr a floridai Palm Beachben száguldozott, amikor hátulról belerohant egy Smart kisautóba. Az eset még 2016 májusában történt, most viszont nyilvánosságra került a rendőrautó fedélzeti kamerájának felvétele.

Hegele egy korábban kiszemelt autó nyomára akart akadni, bár erre nem kapott utasítást. Megkülönböztető jelzést sem használt, mégis körülbelül 170-nel ment. Az ütközéstől a Smart többször is átpördült a szemtanúk elmondása szerint, és az út szélén állt meg. A sofőrt, Harry Deshommes-t súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A beszámolók szerint el kellett távolítani a lépét, agysérülést szenvedett, betört a koponyája valamint eltört a bal keze, gerince, több bordája és a medencecsontja – írja a 24.hu.

Hegele korábban már hat karambolt okozott, de csak írásbeli figyelmeztetéseket kapott. Most veszélyes vezetés vádjával áll bíróság elé, augusztus 28-án kezdődik a tárgyalása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top