Aktuális

Olcsó eljegyzési gyűrűje miatt panaszkodott – össztűz zúdult a hálátlan menyasszonyra

A Netmums elnevezésű netes csoportba írta be panaszát, de arra nem készült, hogy lesújt rá a népharag. Pedig ez lett, sőt a poszt hatására most nők ezrei teszik közzé a saját gyűrűjükről készült fotókat.

Kezdjük azzal, hogy nekem még nincs eljegyzési gyűrűm. Nem mondom, az elmúlt hat évben számtalanszor álmodoztam már arról, hogy a pasim megkéri a kezem: elképzeltem, hol, hogyan és főleg, hogy mikor teszi fel a nagy kérdést, de érdekes módon az soha, egy egész kicsit sem érdekelt, hogy a gyűrű hogy fog majd kinézni.

Őszintén mondom, ha egy virág szárából, vagy gallyakból készít valamit, azzal is a világ legboldogabb emberévé tesz. Talán épp ezért esett nehezemre nem felhúzni magam, mikor ma reggel egy ausztrál menyasszony Netmums-os bejegyzését, egész pontosan kiakadását olvastam arról, hogy “csak” egy 1300 fontos gyűrűt kapott, pedig a leendő férjének hat számjegyű a fizetése.

Olcsó eljegyzési gyűrűje miatt panaszkodott – össztűz zúdult a hálátlan menyasszonyra

A hosszú bejegyzésben a nő egyébként bevallotta, hogy a gyűrű amúgy tetszik neki, pont olyan, amilyet elképzelt magának: vékony, arany, egy gyémánttal a közepén. Hogy akkor mi a baj? Nos, a menyasszony szerint az ékszer túlságosan is olcsónak néz ki, és különben is, ő azt várta, hogy választottjával majd együtt mennek el kinézni a gyűrűt, amit aztán együtt is vesznek meg.

A bejegyzésből továbbá kiderül az is, hogy a nő igyekezett nem mutatni leendő férjének, mennyire nem tetszik neki a gyűrű, de csak azért, mert a vőlegény kollégái szerint az a nő, aki egy gyűrűből ügyet csinál, nem érdemli meg, hogy feleségül vegyék.

Olcsó eljegyzési gyűrűje miatt panaszkodott – össztűz zúdult a hálátlan menyasszonyra

A posztra persze rövid idő alatt több száz komment érkezett. Bár volt néhány próbálkozó, aki megpróbálta védelmébe venni a hálátlan arát, a többség pénzéhesnek és képmutatónak nevezte, aki nem érdemli meg, hogy feleségül vegyék. A kommentelők nagy része emellett megosztotta a saját eljegyzési gyűrűjéről készült fotót is, amihez hozzá írták azt is, mennyit fizettek az ékszerért.

Olcsó eljegyzési gyűrűje miatt panaszkodott – össztűz zúdult a hálátlan menyasszonyra

A legtöbben 100 dollár körüli összeget, de mindannyian azt mondták, ha ennél jóval olcsóbb ékszert kaptak volna, se lettek volna megbántódva. Ők ugyanis tudják, hogy a gesztus és a gyűrű jelentése sokkal fontosabb, mint az az összeg, amit otthagytak érte az ékszerésznél.

Olvass még többet az eljegyzési gyűrűkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top