Aktuális

Újra akcióban a 91 éves Repülős Gizi, de lebukott

Több házba is hasonló, kitalált ürüggyel jutott be az idős asszony Tatabányán, de az otthoniak résen voltak.

Újra felbukkant a hírhedt idős tolvaj, a 91 éves Repülős Gizi. Ezúttal is régi trükkel, kitalált mesével próbált belógni egy idős férfi otthonába Tatabányán. A férfi fia, Izing László szerint valami környéken lakó színházi dolgozóról kérdezősködött az asszony – írta a Blikk.

László édesapja nem ismerte fel a közismert tolvajt, de gyanús lett neki a történet, ráadásul a kérdezősködéshez elég lett volna becsöngetni, nem kellett volna hívatlanul benyitni a kapun. Ezért távozásra szólította fel az asszonyt, gazdája hangjából pedig a kutya is megérezte, hogy az idős nő nemkívánatos személy, ezért belekapott a gurulós bevásárlótáskájába.

Másnap az idős férfi az újságban olvasott egy hasonló esetről, és ekkor már biztos volt benne, hogy nála is Repülős Gizi járt. A tatabányai rendőrség tud Repülős Gizi tatabányai felbukkanásáról, de nem indítottak nyomozást, mert az asszony nem követett el bűncselekményt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top