nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Kirepült a csúszdából egy férfi a mogyoródi Aquarénában

Kirepült a csúszdából egy férfi a mogyoródi Aquarénában

Az eset után a csúszda még jó 20 percig működött, miközben a sérült férfi a napon várakozott arra, hogy a mentők kiérkezzenek.
NLCafé
f Ajánlom

Hiába csúszott korábban már többször is a csúszdán, és hiába használta a csúszdát vasárnap is teljesen szabályosan, K. Zsolt mégis komoly sérüléssel hagyta el a mogyoródi élményparkot. A férfi vasárnap a barátaival érkezett kikapcsolódni, ám az egyik csúszás után olyan szerencsétlenül érkezett a medencébe, hogy kirepült belőle.

Ahogy az a biztonsági kamerás felvételekből is kiderült, a férfi szerencsétlen szögben érkezett a medence vízébe, ahonnan gyakorlatilag kacsakőként pattogott tovább a kockakőre, annak ellenére, hogy ott volt egy 15-20 centi magas szivacs is az ilyen esetek megelőzésére.

Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe és eltörte a combcsontját. A park orvosai azonnal a helyszínre siettek, majd értesítették a mentőket. Egy szemtanú az Index.hu-nak azt nyilatkozta, az eset után a csúszda további 20 percig működött, miközben a sérült férfi a napon várta a mentők érkezését.

Bán Tamás szerint sem a csúszó, sem a létesítmény nem tehet a történtekről: a férfi egy olyan szerencsétlen szögben érkezett a vízbe, amire nem lehet előre felkészülni. Hozzátette, az élményparkban még sosem történt hasonló eset.

Megosztás Facebookon