Aktuális

Összeütközött egy személyautó és egy BKK-busz, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, miután összeütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő busz Budapest XIV. kerületében. Több járat terelve közlekedik.

Budapesten a XIV. kerületi Fogarasi út és a Vezér út kereszteződésében hajtott bele oldalról egy személyautó a buszba.

Összeütközött egy személyautó és egy BKK-busz, egy ember meghalt
Egy ember meghalt a balesetben (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A rendőrség azt írta a honlapján, hogy a 15.40 körül történt balesetben az autó utasa életét vesztette. Az autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, a buszon pedig egy ember könnyebben sérült meg.

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a szerencsétlenséget, a rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés időszakára a balesettel érintett kereszteződést lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.

Összeütközött egy személyautó és egy BKK-busz, egy ember meghalt

A baleset miatt a 80A trolit a teljes vonalon buszokkal pótolják. Ezek a járatok terelve közlekednek, ahogy a 31-es, a 130-as, a 131-es, a 144-es és a 231-es busz is elkerüli a környéket.

A Futár rendszer adatai szerint a BKK egyik alvállalkozója, a VT-Transman egyik Mercedes Citaro csuklós autóbuszát érte baleset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top