Aktuális

Gyerekkorú lányt kényszerítettek prostitúcióra külföldön

Apagy külterületén, illetve magyi otthonukban három embert fogtak el a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 8-án – közölte a rendőrség. A megalapozott gyanú szerint a 39 éves B. Matild, a 20 éves P. József és egy 15 éves fiú prostitúcióra kényszerített egy gyermekkorú lányt.

A nyomozás adatai szerint a lányt a közelmúltban külföldre vitték, ahol bántalmazással rávették arra, hogy idegen férfiakkal pénzért lefeküdjön. A lánynak a szexuális szolgáltatásaiért a gyanúsítottak által meghatározott összeget kellett kérnie, amit aztán teljes egészében elvettek tőle, és saját megélhetésük biztosítására fordították.

A rendőrök B. Matildot, P. Józsefet és 15 éves családtagjukat kerítés, valamint gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top