Aktuális

Mentősökre támadt egy részeg férfi Veszprém megyében

Egy sérült beteg ittas állapotban lévő hozzátartozója rátámadt a kiérkező mentősökre Pápateszéren. A részeg férfi olyan mértékű kárt okozott a mentőautóban, hogy az most napokig használhatatlan.

Egy ittas állapotban lévő sérülthöz riasztották a mentőket a hétvégén a Veszprém megyei Pápateszérre, ám a kiérkező mentősök olyan fogadtatásban részesültek, amire nem számítottak. A sérült ember hozzátartozója – aki szintén részeg volt – rátámadt a mentősökre, egészen pontosan a mentőautót kezdte rugdosni, és betörte annak ablakát. A támadó azt szerette volna, ha őt is elviszi a mentő a városba, bár sérülése nincs, de “neki is van ott dolga” – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. 

A mentősök kénytelenek voltak a rendőrséget riasztani, akik a dühöngő férfit elő is állították. Sajnos a mentőautóban keletkezett kár, a kivert ablak miatt a kocsi most pár napig nem használható, egy tartalékmentőt kellett bevetni a kiesett jármű pótlása céljából.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top