Aktuális

“Gyere, verik az apád” – feljelentést tesz az igazoltatás közben meghalt férfi fia

Újpesten igazoltattak egy 57 éves férfit még pénteken a rendőrök, de a férfi közben meghalt. Mást mond a rendőrség, és mást a rokonok. A férfi fia feljelentést tesz.

“Gyere, verik az apád” – ezt az üzenetet kapta a férfi fia, Olivér, és azonnal a helyszínre sietett – mesélte el a hvg.hu-nak. Az édesapja állt a parkolóban, úgy mentek oda hozzá a rendőrök, nem az autóját állították meg – meséli Olivér. Egy szemtanú korábban azt mondta, a férfi akkor esett el, amikor szétrúgták a lábát, hogy megmotozhassák – ő pedig arra kérte többször a rendőröket, ne kényszerítsék, hogy a forróságban a tűző motorháztetőre tegye a kezét, és amúgy is rosszul van. Esés közben verte be a fejét állítólag. A rendőrök szerint megkezdték az újraélesztését. Olivér szerint viszont a rendőrök tanakodtak, miután félrehúzták az apját, és szerinte nem igaz, hogy azonnal megkezdték volna az apja újraélesztését. Azon is meglepődött, hogy nagyon sok rendőr volt a helyszínen, az erősítés hamarabb odaért, mint a mentő. 

 A család mindenképpen feljelentést tesz az ügyben. A Fővárosi Főügyészség a hvg.hu szerint nem nyomoz, mert szerinte nem történt bűncselekmény.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top