nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ő neveli tovább a meghalt bokszolónő, Kovács Edit kisfiát

Ő neveli tovább a meghalt bokszolónő, Kovács Edit kisfiát

Nagyon sokan aggódtak, hogy mi lesz a meghalt bokszolónő, Kovács Edit kisfiával.
NLCafé
f Ajánlom

37 éves korában elhunyt Kovács Edit, a Gyöngyösi AK kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüst­érmes bokszolója. A nőt álmában érte a halál, egy reggel nem ébredt fel a kisfia mellett. Pár nappal ezelőtt még Balatonszemesen üdült nyolcéves kisfiával Kovács Edit. Nyaralásuk után pár nappal, álmában állt le a szíve. A Bors elérte a kisfiú apukáját, és megtudták, hogy ő neveli tovább, de nyilatkozni nem akart. A lap annyit tudott meg, hogy a férfi fociedzőként dolgozik, korábban játszott külföldön is.

A megrázó hír hallatán sokan azt gondolták, hogy a kisfiú árvaházba kerülhet, mert nincs, aki nevelje, de szerencsére ez nem így van. “A Gyöngyösi AK igyekszik enyhíteni a nehézségein, megkérdezzük a papájától, mi másban segíthetünk – mondta a gyöngyösi boxolók vezetőedzője, Debreczeni László. – Mivel Editke megbecsült versenyzőnk volt, azt ajánlom árván maradt fiának, látogasson el a boksztermünkbe. Az épület folyosóján láthatja a mamája fotóit is.” 

A boxolónő tiszteletére a Facebookon egy emlékoldalt is létrehoztak, ott is emlékeznek rá az ismerősei, szerettei, kollégái.

 

Megosztás Facebookon