Aktuális

Kétmillió forintnyi kozmetikumot lopott el egy férfi

Volt olyan is, hogy ugyanabból az áruházból pár héten belül háromszor is lopott.

Egy 31 éves férfi 2016. november és 2017. február között budaörsi, esztergomi, kecskeméti, keszthelyi, oroszlányi, solymári, székesfehérvári, szolnoki, zalaegerszegi áruházakból, illetve drogériákból lopott kozmetikumokat, többek között drága arckrémeket, szérumokat, testápolókat, szempillaspirálokat, alapozókat. Olyan is előfordult, hogy a férfi ugyanabból az áruházból pár hét leforgása alatt háromszor lopott. A lopásokat úgy követte el, hogy a termékeket kivette a dobozukból, majd azokat a nadrágjába, illetve a kabátjába rejtette, míg az üres dobozokat az üzletek polcain eldugta.

A férfi összesen 2 022 707 forint értékben lopott kozmetikai termékeket.

Az Esztergomi Járási Ügyészség nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban férfival szemben. Az elkövető tagadja a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top