Aktuális

Álmában, kisfia mellett feküdve halt meg az egykori bokszoló

37 éves korában elhunyt Kovács Edit, a Gyöngyösi AK kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüst­érmes bokszolója. A nőt álmában érte a halál, egy reggel nem ébredt fel a kisfia mellett.

Pár nappal ezelőtt még Balatonszemesen üdült nyolcéves kisfiával Kovács Edit. Nyaralásuk után pár nappal, álmában állt le a szíve. A Bors úgy tudja, hogy az egykori sportoló a kisfia mellett aludt el, és az egyik reggel már nem ébredt fel többé. 

Kovács a Gyöngyösi AK kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüst­érmes bokszolója volt, aki nyolc évvel ezelőtt hagyta abba az aktív sportolást. A gyöngyösiek szakosztályvezetője, Eperjesi Mihály szerint az anya egyedül nevelte a kisfiát, és az utóbbi hónapokban már nem járt le hozzájuk a boksztermükbe. “Editke halálában az a szörnyű, hogy semmiféle előjele nem volt. A Parádsasváron dolgozó ismert nőgyógyász, dr. Suskó Mihály rendszeresen vizsgálta, ellenőrizte őt is, szóval a semmiből érkezett ez a borzalom.”

A vidéki bokszklub lehetőségeihez mérten segíti majd az árván marad kisfiút.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top