Aktuális

Ez történik ma, Janza Kata szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 05:23-kor kel fel a Nap és 20:16-kor nyugszik. Janza Kata szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 03.

Ezen a napon:

1492-ben Kolumbusz Kristóf elindul Huelvából, hogy nyugat felől jusson el Indiába.1904-ben Nagyszebenben megnyílik az első trolibuszüzem a történelmi Magyarország területén. 1972-ben Janza Kata énekesnő, musicalszínésznő szülinapja. 1990-ben Göncz Árpádot az országgyűlés a Magyar Köztársaság elnökévé választja. 2004-ben a Cape Canaveral űrközpontból útjára indul a Messenger nevű amerikai űrszonda.

Janza Kata
Janza Kata színésznő, musicalénekes

A nap mottója:

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.”

Niccolo Machiavelli

Névnap:

Augusztus harmadika Hermina, Ágost, Ágosta, Augusztusz, Bennó, Haralda, Harmat, Harmatka, István, Kamélia, Kendra, Kim, Kimberli, Kíra, Kirilla, Lida, Lídia, Lígia, Mirtill, Nikodémia, Nikodémusz, Stefán, Tea, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza és Tíria napja.        

Augusztus 3-án született:

Török Ferenc kétszeres olimpiai bajnok magyar öttusázó, Martin Sheen amerikai színész, Wahorn András Munkácsy Mihály-díjas festőművész, Marozsán Erika magyar színésznő, Ryan Lochte amerikai úszó és Janza Kata énekesnő, musicalszínésznő.

Időjárás:

A Kiderül.hu előrejelzése szerint ma túlnyomóan napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az Alpokalján lehet több felhő, és legfeljebb ott lehet egy-egy helyen zápor, esetleg zivatar. A déli szél időnként megélénkül, néhol meg is erősödik, majd a Dunántúlon északira fordul a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 és 38 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Az Ikrek jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Észrevétlenül nehezíted meg a környezeted dolgát. Anélkül, hogy akarnád vagy tudnád, most egy csomó pluszfeladatot csinálsz másoknak. Figyelj oda arra, hogy csütörtökön legyél együttműködő és figyelmes mindenkivel.”

 A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top