Aktuális

Ez történik ma, Wesley Snipes szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 05:14-kor kel fel a Nap, és 20:23-kor nyugszik. Wesley Snipes szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 31.

Ezen a napon:

1498-ban Kolumbusz Kristóf felfedezi Trinidad szigetét. 1849-ben a segesvári csata.  1948-ban megnyitják az Úttörővasutat, a mai Gyermekvasút elődjét, ahol a vasutas szolgálatot gyermekek látják el. 1962-ben Wesley Snipes szülinapja.

Ez történik ma, Wesley Snipes szülinapján

A nap mottója:

Nem baj, inkább szerencse, ha magunknál okosabbakat tudunk tanítani; hiszen ha a tanár mindig kinyilatkoztató, aki magasan a tanítványa felett áll, akkor egyre gyengébb lenne a következő nemzedék.

Pálmay Lóránt

Névnap:

Július harmincegyedike Oszkár, Adeodáta, Bató, Batu, Elen, Elena, Eleni, Elin, Fábió, Fabrícius, Fabríciusz, Germán, Heléna, Ilon, Ilona, Ilonka, Ilus, Léna napja.        

Július harmincegyedikén született:

Louis de Funés színész és Wesley Snipes amerikai színész.

Időjárás:

Napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16, 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 36 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Találkozz néhány régi barátnőddel. Olyanokkal, akik még akkoriból ismernek, amikor nem tudtad, mi az utad, amikor még nem is sejtetted, milyen messzire juthatsz el ezen az úton”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top