Aktuális

Felhők nélkül érkezik az augusztus

Napos idő várható vasárnap és egész jövő héten. Készülj fel a hőségre is!

Vasárnap többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csak a Dunántúlon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés. Ott délutántól – nagyobb eséllyel a nyugati felén – elszórtan zápor, zivatar is lehet. A déli, délkeleti szél északnyugaton időnként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A hőmérséklet délután 29 és 34 fok között alakul, a déli országrészben lesz a legmelegebb. Késő estére 22 és 27 fok közé csökken a hőmérséklet – írja a kiderul.hu.

Hétfőn túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Északon és nyugaton lehet a több felhő, és ezeken a tájakon alakulhat ki egy-egy zápor. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között alakul.

Kedden derült, napos, csapadékmentes idő várható. A keleti, délkeleti szél általában mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 34 és 37 fok között alakul.

A hét további részén is marad a napos idő és a kánikula.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top