nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Akár 15 évet is kaphat a gödöllői gázoló

Akár 15 évet is kaphat a gödöllői gázoló

A férfi anélkül, hogy segített volna az elgázolt lányon, elmenekült a helyszínről. Másnap egy isaszegi kocsmában fogták el. Az áldozat családjának ügyvédje szerint emberölésért kellene felelnie.
NLCafé
f Ajánlom

Szeptemberig biztos, hogy rács mögött marad a gödöllői gázoló, így döntött a bíróság, meghosszabbítva ezzel a férfi előzetes letartóztatását – számolt be az RTL Klub híradója. A tévécsatorna úgy értesült, hogy a rendőrség a napokban zárja le a nyomozást, egyebek mellett halált okozó gondatlan veszélyeztetéssel és bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsítják a férfit, aki akár 15 évet is kaphat. Az áldozat családjának ügyvédje szerint emberölésért kellene felelnie.

Egy évvel ezelőtt a férfi egy autót akart ellopni a városban. A kocsi tulajdonosa odafutott és belekapaszkodott az ablakba. A tolvaj ennek ellenére gázt adott. Egy árokba hajtott, ahol a kocsi súlya agyonnyomta a fiatal nőt, aki a Turay Ida Színház munkatársa volt, és csütörtökön lett volna 25 éves. 

Mint az édesanyja elmondta, a mai napig nem tudták feldolgozni a tragédiát. Bár nem ismeri a gázolót, szeretne egyszer a szemébe nézni – jelentette ki az asszony, aki a szerencsétlenség után nem mehetett oda a lányához, és nem búcsúzhatott el tőle.

Megosztás Facebookon