Aktuális

Ez történik ma, Stephen Dorff szülinapján

Budapesten szombat reggel 05:12-kor kel fel a Nap, és 20:25-kor nyugszik. Stephen Dorff szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 29.

Ezen a napon:

1954-ben az Egyesült Királyságban megjelenik J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura trilógiájának első kötete, A Gyűrű szövetsége. 1972-ben Stephen Dorff szülinapja

Ez történik ma, Stephen Dorff szülinapján

 

A nap mottója:

A dolgok csak úgy megtörténnek, és én, ahogy mindenki más is, csak úgy megélem őket, nem kellene ezt túlspekulálni. Ennyi, és nem több, amit pártatlanul, hazugság nélkül ki lehet mondani. A dolgok egyszerűen megtörténnek! A többi csak szellemi maszturbáció. Mi csak megfigyelők vagyunk, gyengén látó, félig süket megfigyelők. Az utólagos belemagyarázás a fantáziánk műve, ponyvairodalom.

Bódi Attila

Névnap:

Július huszonkilencedike Flóra, Márta, Márti, Adelmár, Bea, Beatrix, Csatár, Elmó, Félix, Olaf, Olavi, Oldamur, Tűzvirág, Vadvirág, Virág napja.              

Június huszonkilencedikén született:

Stephen Dorff színész

Időjárás:

Kevés gomolyfelhő, sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Van egy titkos terved – na jó, annyira talán nem is titkos, de a munkahelyeden kevesen tudják, vagy talán senki sem tudja “. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top