Aktuális

Ez történik ma, Bálint György szülinapján

Budapesten péntek reggel 05:11-kor kel fel a Nap, és 20:26-kor nyugszik. Bálint György szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 28.

Ezen a napon:

1867-ben az Osztrák–Magyar Monarchia hivatalos megalakulása, amikor Ferenc József, Ausztria császára és Magyarország királya aláírásával szentesíti a Habsburg Birodalom és a Magyar Királyság között létrejött kiegyezés törvényeit és rendelkezéseit. 1914-ben az Osztrák–Magyar Monarchia hadat üzen Szerbiának, ezzel megkezdődik az első világháború. 1919-ben Bálint György születésnapja.

Ez történik ma, Bálint György szülinapján

A nap mottója:

Lehet, hogy túlgondolom pszichológiailag, de ha valaki ingben jár dolgozni, akkor egyúttal ki is fejezi vele a munkájához való komolyabb hozzáállását. De ez mindenféle külalakra, így egy irodára is igaz: ha igényes környezetbe járhatnak a kollégáink nap mint nap dolgozni, az meglátszik a moráljukon is.

Várkonyi Balázs

Névnap:

Július huszonnyolcadika Szabolcs, Ada, Adelina, Bars, Barsz, Botond, Győző, Ince, Szeréna és Viktor napja.     

Június huszonnyolcadikán született:

Bálint “Gazda” György kertészmérnök, Jackie Kennedy Onassis celeb, Szakács Tibor színész.

Időjárás:

Eleinte sok lesz a felhő, majd a déli óráktól fokozatosan csökken a felhőzet. Helyenként, legnagyobb eséllyel az ország északi felében, futó zápor kialakulhat. Az élénk nyugati szelet az északi megyékben erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Hagyd, hogy kicsit sodorjon az ár. Nem halsz bele, ha egy kicsit megszeged a szabályokat”.

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top