Aktuális

Tényleg a pasid veszi az összes ruhádat?

Szerintem már nevet is lehetne adni annak az üveges távolba révedő tekintetnek, ami akkor alakul ki a férfiak szemében, amikor a kedvesüket várják a ruhaboltok előtti padon – már ha van pad.

– Bent maradsz?

– Nem tudom…

– Akkor kint megvársz?

– Nem tudom.

– Ó, de helyes ez a ruha!

– Kint megvárlak.

Pont meghallottam ruhavásárlás közben ezt a párbeszédet egy pár között egy budapesti bevásárlóközpontban. Aztán kinéztem a bolt elé, és láttam, hogy tipródik már odakint pár üveges tekintetű férfi, akik előre lemondtak a következő fél órájukról mondjuk. Biztosan ti is ismeritek ezt a jelenséget. Szerintem ritkán lehet úgy bemenni egy bevásárlóközpontba, hogy ne láss várakozó üzemmódra kapcsolt férfiakat.

Forrás: caffebalady
Forrás: caffebalady

Bevallom engem zavarna, ha a pasim elkísérne ruhát venni. Vagy nagyjából bárki. Én alkalmatlan vagyok a csoportos ruhavásárlásra, a barátnőimmel sem szoktam, mert biztos szemét vagyok, de nem akarok várni senkire, nem akarom végignézni, ahogy a másik végignézi az összes ruhát egyenként. Én meg csak megyek az impulzusok után, és egyébként is jobban szeretem már online. Szóval, oké, van az a szituáció, amikor beugrotok közösen a pasiddal valamiért, aztán közben megpillantasz egy ruhát, ami érdekelne… Mondjuk, nekem nem esik jól úgy ruhát próbálgatni, hogy közben tudom, hogy a férfi odakint éppen halálra unja magát. Apropó, egyébként miért nem csinálnak valami mást a férfiak, ahelyett hogy szétunják magukat látványosan?

De naiv vagy, hát azért kellenek oda, hogy fizessenek!

Mondta nevetve Kati, a kozmetikusom, amikor felvetettem neki a témát. “A kozmetikai kiállításokon is sok unatkozó, majd a megfelelő pultnál fizető férfit látni. Ugyanígy van ez a ruhaboltokban is!” – tette hozzá, én meg hülyén pislogtam, hogy én szúrtam el valahol, hogy még nem vetettem magamnak ruhát férfiakkal? Persze a kérdés költői, nekem ez egy másik világ, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok a dologról. Tényleg a pasitok veszi az összes ruhátokat?

Must be a sale❗️????????#halfoff #menwaitingforwomen #shoppingday

Heather (@savvysaleshopper) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top