Aktuális

Ez történik ma, Helen Mirren szülinapján

Budapesten szerdán reggel 05:09-kor kel fel a Nap, és 20:28-kor nyugszik. Helen Mirren szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 26.

Ezen a napon:

1083-ban Gellért püspököt szentté avatták. 1945-ben Helen Mirren szülinapja. 1953-ban Kubában Fidel Castro vezetésével megostromolják a Moncada laktanyát, a forradalom kezdeteként évről évre a nemzeti forradalmiság napjaként ünneplik.

Ez történik ma, Helen Mirren szülinapján

A nap mottója:

Nincs szükségünk többé hősökre, elég, ha végre valaki kiviszi az újrahasznosítható hulladékot.

Banksy

Névnap:

Július huszonhatodika Anna, Anikó, Anika, Anilla, Anneli, Anni, Berill, Kisanna, Ninell, Ninett, Panka, Panna, Panni és Penni napja.  

Június huszonhatodikán született:

Helen Mirren színésznő, Kate Beckinsale színésznő és Mick Jagger zenész

Időjárás:

Északkeleten is csökken a felhőzet, az ország nagy részén több órára is kisüthet a nap. A délután folyamán főként nyugaton, délnyugaton növekszik meg ismét erősebben a felhőzet. Elsősorban a Dunántúlon lehet újabb csapadék; eső, zápor, délnyugaton egy-egy zivatar. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Ma érdemes mindenhova egy kicsit előbb indulnod, és érdemesebb inkább várnod valakire, mint megvárakoztatnod őt”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top