nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Németországban dolgoztak a baleset magyar áldozatai

Németországban dolgoztak a baleset magyar áldozatai

Kiderült néhány részlet a németországi tragikus autóbalesettel kapcsolatban, melynek magyarok az áldozatai. A Külügyminisztérium felajánlotta, hogy ha az érintett családok igénylik, akkor segít a holttestek hazaszállításában.
NLCafé
f Ajánlom

A németországi Frankenhofen közelében, Münchentől 90 kilométerre fának csapódott autó áldozatainak családjaival – egy kivétellel – már felvette a kapcsolatot a müncheni főkonzulátus. Segítenek a holttestek hazaszállításához szükséges engedélyek kiállításában, hitelesítik a halotti anyakönyvi kivonatokat, és megbízható temetkezési vállalkozót is javasolnak, aki a holttesteket Magyarországra szállítja. Ha pedig a családok igénylik, akkor az elhunyt hozzátartozók hazaszállításában is segít a Külügyminisztérium – írja a 24.hu.

Németországban dolgoztak a halálos autóbaleset magyar áldozatai

A konzulátusról megerősítették, hogy figyelemmel kísérik a sérültek állapotát és a nyomozás állását is, Menczer Tamás, a Külügyminisztérium sajtófőnöke azonban azt a sajtóértesülést nem kívánta kommentálni, hogy egy ember a csomagtartóban utazott.

A szerda éjszakai tragikus autóbalesetben három magyar halt meg, három pedig súlyosan megsérült. Menczer Tamás azt is elmondta, hogy az autó utasai Németországban dolgoztak. A hátsó ülésen ülők azonnal meghaltak, a három sérült közül ketten túl vannak az életveszélyen, a harmadik még intenzív osztályon van.

 

Megosztás Facebookon