Aktuális

Késsel támadtak a kalauzra a Keleti és Kelenföld között

A férfi és a nő jegy nélkül utazott a vonaton, és még nekik állt feljebb.

Egy férfi és egy nő július 15-én délután jegy nélkül utazott egy, a Keleti pályaudvarról induló vonaton. A kalauz felszólította őket, hogy szálljanak le a Kelenföldi pályaudvaron. Ekkor az ismeretlen férfi szóváltás nélkül több alkalommal megpróbálta megütni és megrúgni az ellenőrt, majd késsel hadonászott. Az ismeretlen nő egyszer megkarmolta szeme alatt a jegyellenőrt. Ezt követően a két személy az aluljáró irányába távozott. A kalauznak sérülése nem keletkezett.

Az elkövetőkről a térfigyelő kamera felvételt készített.

A felvételen látható női elkövető körülbelül 30 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín mintás, magas sarkú, telitalpú szandált, kék farmert, világos felsőt és kék pólót viselt.

A felvételen látható férfi elkövető körülbelül 30-35 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Arcán sötét színű arcszőrzet látható. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, bőrhatású cipőt, fekete farmert, fekete hosszú cipzáros pulóvert és rózsaszín pólót viselt. Vállán átvetve keresztbe egy fekete oldaltáska volt.

Késsel támadtak a kalauzra a Keleti és Kelenföld között
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top