Aktuális

Örömhír a budapestieknek: nem kell már a dugóban állni

Véget ért Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása, feloldotta a TEK a korlátozásokat a fővárosban.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) csütörtökön délután feloldott minden olyan személy- és létesítménybiztonsági intézkedést, amelyet Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök biztonsága érdekében vezetett be Budapest bizonyos részein.

A TEK köszönetet mondott a közlekedőknek az együttműködésért és a türelemért, amely lehetővé tette, hogy az izraeli elnöki delegáció biztonságosan mozoghasson a budapesti programhelyszínek között.

Hozzátették, hogy köszönet illeti a magyar társszerveket és az izraeli partnerszolgálat szakembereit, akik együttműködésükkel segítették a TEK munkáját és a küldöttség magas szintű védelmének megszervezését.

Benjámin Netanjahu hétfőn érkezett Budapestre, személyében harminc év után először látogatott Magyarországra izraeli miniszterelnök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top