nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
16 éves lánnyal a fedélzetén zuhant le egy sárkányrepülő

16 éves lánnyal a fedélzetén zuhant le egy sárkányrepülő

Családi sétarepülésnek indult, végül tragédia lett a vége. Székesfehérvárnál lezuhant egy sárkányrepülő, amelynek a pilótája és 16 éves utasa is a helyszínen szörnyet halt.
NLCafé
f Ajánlom

Édesanyjával és a barátjával érkezett a Székesfehérvárnál található börgöndi repülőtérre az a 16 éves lány, akivel nem sokkal ezután lezuhant a sárkányrepülő. A Blikk úgy tudja, hogy a tinédzser ajándékba kapta a sétarepülést, és felszállás előtt ő dönthette el, hogy melyik gépre száll fel. Egy másik, végül biztonságban leszállt sétarepülőn az édesanyja ült.

A lap névtelenséget kérő informátora szerint a későbbi tragédiát az okozhatta, hogy a gép szárnya egyszerűen elvált a motoros sárkány kasztnijától, ettől a jármű, mint egy darab kő, úgy csapódott a földbe. A pilóta többek elmondása szerint is gyakorlott, precíz, megbízható ember volt, az utasai mindig biztonságban érezték magukat vele. 

A tragédiával kapcsolatban a Blikk megkereste a balesetben érintett repülőegyesületet, ám a sárkányrepülő szakosztály vezetője csak annyit közölt, a vizsgálat ideje alatt nem kíván nyilatkozni. A  Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál is érdeklődtek, de onnan szintén nem érkezett válasz a lapzártáig. 

 

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon