Aktuális

Indoklás nélkül, e-mailben rúgták ki a Szinyei gimnázium igazgatóját

A veronai buszbaleset után sokat segített a gyerekeknek, a szülőknek – mondta a Szinyei Merse Pál gimnázium igazgatójáról az egyik szülő az RTL Klub Híradójának, mikor megtudta, hogy Tóth Gábort kirúgták.

Még januárban, szokásos éves sítáborukból tartottak hazafelé a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai, amikor pénteken éjfél előtt néhány perccel a buszsofőr elvesztette uralmát a járműve felett Verona közelében. 16-an meghaltak, több mint húszan megsérültek. A tragédia után többször láthattátok az iskola igazgatóját, Tóth Gábort nyilatkozni. Az igazgató most az RTL Klub Híradójának azt mondta, kapott egy e-mailt Palkovics László államtitkárságától, hogy nem támogatják a pályázatát az igazgatói posztra, de hogy milyen szakmai indoka van a menesztésének nem derült ki. Nézzétek meg a teljes híradós anyagot, abból még több részletet megtudhattok a Szinyei Merse Pál gimnázium igazgatójának kirúgásáról! 

  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top