nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
16 évet kapott a macska-sorozatgyilkos

16 évet kapott a macska-sorozatgyilkos

Súlyos börtönbüntetést kapott egy macska-sorozatgyilkos az Egyesült Államokban. A tárgyaláson minden egyes meggyilkolt állat nevét felolvasták, hogy emlékeztessék a 24 éves Robert Farmert az elkövetett bűncselekményekre.
NLCafé
f Ajánlom

16 éves börtönbüntetést szabott ki a bíróság a kaliforniai San Joséban arra a férfira, aki beismerte, hogy 18 macskát rabolt el, majd kínzott és gyilkolt meg.

A sorozatgyilkos Robert Farmer 2015 őszén követte el a bűncselekményeket. Az egyik macska elrablását biztonsági kamera rögzítette. Amikor elfogták, autójában vérfoltokat és egy macskatetemet is találtak. Az egyik tetem boncolása arra derített fényt, hogy az állatot valamilyen tompa tárgytól származó ütés ölte meg, és lehet, hogy szexuálisan is bántalmazták, de azt nem sikerült kétséget kizáróan bizonyítani, hogy Farmer zoofíliát követett volna el. Ezért egyébként nem is kell magát szexuális bűnelkövetőként regisztráltatnia, ha kiszabadul.

Forrás: cdn
16 évet kapott Robert Farmer  – Forrás: cdn

A tárgyaláson minden egyes meggyilkolt állat nevét felolvasták, hogy emlékeztessék a 24 éves Farmert az elkövetett bűncselekményekre.

A bíróságot nem hatotta meg Farmer ügyvédjének érvelése, hogy a férfi metamfetamin kábítószer hatása alatt állt, amitől elveszítette ítélőképességét, és megígéri, hogy soha többet nem követ el ilyen “kegyetlen, szadista és megbocsáthatatlan” dolgot. A bíró a kiszabható maximális büntetést rótta ki a macskagyilkosra, aki emellett nem mehet majd 100 yardnál (91,44 méter) közelebb ahhoz a környékhez, ahol a macskákat elrabolta, 10 évig nem tarthat semmilyen állatot, és pszichológiai kezelésnek is alá kell magát vetnie.

Megosztás Facebookon