Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Négyméteres fal mögé zártak egy társasházat Győrben

Négyméteres zajvédő fal mögött kénytelenek élni Győr egyik utcájában a lakók, miután a megszűnő park helyett falat építettek a társasház mellé. A lakók panaszkodnak a sötétre, és tartanak a hajléktalanoktól.

Korábban egy park állt amellett a ház mellett Győrben, ahol most egy négyméteres zajvédő fal húzódik, közel a társasházhoz. A lakók szerint a fal miatt már este hatkor sötét van, és tartanak attól is, hogy télen majd hajléktalanok tanyája lesz a fal és a ház közötti szakasz.

A zajvédésre a ház előtt futó többsávos út erős forgalma miatt van szükség, aminek zaját eddig a fal helyén futó fák és bokrok szűrték meg. Az önkormányzat meghallgatta a lakókat és igyekszik megoldást találni a gondokra – derül ki a Tények riportjából.

 

 

Címlap

top