Aktuális

Szexista bókkal üdvözölte a francia First Ladyt Donald Trump

Valójában Trump megjegyzése Brigitte Macron fizikumára egyáltalán nem nevezhető bóknak.

 Donald Trump újabb szexista megnyilvánulást tett? Szinte már meg sem lepődünk. Amiért mégis figyelemfelkeltő a történet, az a célpont, aki ezúttal nem más volt, mint a francia First Lady, Brigitte Macron. Pedig Trump csak kedves akart lenni. Csakhogy ő bókolni sem képes a jó ízlés határain belül… 

Szexista bókkal üdvözölte a francia First Lady-t Donald Trump

 Donald és Melania Trump a francia nemzeti ünnepre érkeztek Párizsba, ahol az Invalidusok Palotájában találkoztak Emmanuel Macron elnökkel és feleségével. A palotában tett túra végén jött a horror: Trump Brigitte-re nézett és őszinte csodálattal az arcán megjegyezte, milyen jó formában van. Sajnos ez azonban még nem minden: ezután Macronhoz fordult, hogy tisztázza, mire gondolt: “Annyira jó formában van, fizikailag!”

 Igen, a 64 éves Brigitte valóban bombaformában van, csakhogy Trump arcán a meglepettség annak szólt, hogy a férjénél ennyivel (25 évvel) idősebb nő milyen jól karban tartja magát. Brigitte még ha akarta volna, sem tudta viszonozni a szexista “bókot”, hiszen a Melania Trumpnál 24 évvel idősebb Donaldról ezt már korántsem lehet elmondani.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top