Aktuális

Ez történik ma, Karel Gott szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:56-kor kel fel a Nap, és 20:40-kor nyugszik. Karel Gott szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 14.

Ezen a napon:

1939-ben Karel Gott szülinapja. 1956-ban átadták a Keleti-főcsatornát. 2000-ben Budapesten megnyitja kapuit a Magyar Vasúttörténeti Park, Közép-Európa legnagyobb interaktív vasúti múzeuma. 2016-ban terrortámadás történt Nizzában, a francia nemzeti ünnepen.

Ez történik ma, Karel Gott szülinapján

A nap mottója:

A nemből sose lesz igen, ha nem merül fel a talán.

Kártyavár című film

Névnap:             

Július tizennegyedike Örs, Stella, Bonaventúra, Esztellia, Ferenc, Kamill, Örsi, Zala, Zalán, Zalánka napja.

Június tizennegyedikén született:

Ingmar Bergman rendező, Lino Ventura színész, Kudlik Júlia műsorvezető és Karel Gott énekes

Időjárás:

Eleinte kevés lesz a felhő, napos időre számíthatunk, majd délután már több lesz a fátyol-, illetve a gomolyfelhőzet. Délutántól helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Sokkal több szeretet van benned, mint amennyit ki mersz mutatni. Pedig a világnak még sohasem volt ekkora szüksége a szeretetedre, mint ma”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top