Aktuális

Ez történik ma, Caroline Wozniacki szülinapján

Budapesten kedden reggel 04:56-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Caroline Wozniacki szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 11.

Ezen a napon:

1987-ben becslések alapján ekkor születik meg a Föld ötmilliárdodik lakója. 1989-ben George H. W. Bush amerikai elnök július 13-ig tartó hivatalos látogatásra Budapestre érkezik és beszédet mond a Kossuth-téren. 1990-ben Caroline Wozniacki születésnapja.

Ez történik ma, Caroline Wozniacki szülinapján

A nap mottója:

Sem varga, sem takács nem lesz tanulás és gyakorlat nélkül senkiből. Az viszont, aki igazságos, mértékletes, logikus gondolkodású és ismeri a természetet, rögtön kitűnik a többi közül, még akkor is, ha sem képzettséggel, sem gyakorlattal nem rendelkezik.

Galénosz

Névnap:             

Július tizenegyedike Lili, Nóra, Bence,  Benediktusz, Csende, Csendike, Eleonóra, Elga, Félix, Helga, Lilla, Nella, Olga, Olivér, Piusz, Szederke, Szende, Szendike és Ulrik napja.

Június tizenegyedikén született:

Tobias Moretti színész, Csuja Imre színész és Caroline Wozniacki teniszező

Időjárás:

A többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Szórványosan várható zápor, zivatar, néhol heves zivatar is kialakulhat felhőszakadással, jégesővel. A délnyugati szél kezdetben északnyugaton, majd másutt is északnyugatira fordul, többfelé megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 36 fok között valószínű. északnyugaton lesz a hűvösebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy te vagy az, aki pontosan tudja, mi lesz a következő esemény. Mintha előjönne a jövőbelátó képességed, és mintha ezzel mindenkit lenyűgöznél”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top