Aktuális

Ez a férfi akart megerőszakolni egy nőt Óbudán

A nőt hátulról kapta el, és meg akarta erőszakolni. Áldozata azonban dulakodni kezdett vele, és elszaladt. A rendőrség keresi a huszonéves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak bűntette kísérletének gyanúja miatt – írja a police.hu.

Az eddig ismeretlen férfi 2017. július 8-án (szombaton) 21 óra körül a Budapest III., Kiscelli utca közelében egy nő száját hátulról befogta, megfenyegette, és közölte vele, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ezután a nő és a férfi dulakodott, majd a nő kiszabadult a férfi szorításából, elszaladt, és egy taxisofőrtől kért segítséget.

Az elkövetőről grafikai rajz készült. Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke színű pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikai rajzon látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06 80 555 111 “Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top