Aktuális

Diákmunkásait zaklatta szexuálisan

A Csongrád megyei Mindszenten több szülő attól tart, hogy az idős férfi már évek óta diákmunkának álcázva zaklathatja a gyerekeket.

A tetőt javíttatta egy akkor 13 éves fiúval a 70 éves mindszenti férfi, miközben folyamatosan tapogatta a gyereket. Erről az áldozat beszélt az RTL Híradónak. “Amikor a tetőre másztam fel a létrán, mindig erősen megmarkolta a fenekem vagy épp a combom, de nem is az, hogy véletlenül volt, hanem szándékosan, tényleg komolyan rámarkolt” – vallotta be a fiú, aki nehezen dolgozta fel a különösen kellemetlen helyzetet.

De nem csak őt zaklathatta. Több áldozat is lehet – ezt mondták a csatorna stábjának a szülők. Történetük mindig a diákmunkával kezdődött. Az, hogy valójában másról lehet szó, csak akkor derült ki, amikor a fiatalok együtt maradtak az idős munkaadóval.

Egy másik gyerek előtt – a gyanú szerint – az idős férfi anyaszült meztelenre vetkőzött, holott még a gyerek bent fürdött, majd feltartóztatta a tus alól kimenekülni akaró fiút, mondván: “Ne menj sehova, fürödjünk együtt!” Ezzel az esettel már a bíróság foglalkozik, mert a szülők feljelentést tettek. 

Az idős férfi az elmúlt hónapban háromszor is hirdetett a helyi újságban. Az egyik anyuka immár csoportot hozott létre a közösségi oldalon, mert úgy tudja, a férfi évek óta büntetlenül zaklathatja a gyerekeket.

Az RTL Klub stábja felkereste a zaklatással vádolt férfit, de nem akart nyilatkozni. A különös diákmunka miatt kiskorú veszélyeztetése miatt indult ellene eljárás. A legutóbbi eset miatt pedig a rendőrök hivatalból indítottak nyomozást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top