Aktuális

Pumped Gabó már párra talált a Soundon, Soma még magányos

Alig rajtolt el a Balaton legnagyobb fesztiválja, legszebb és legizmosabb celebeink már birtokba is vették a zamárdi strandot.

Tegnap a slágertévés Tücsi fesztiválfotóival jelentkeztünk, ma pedig örömmel számolhatunk be róla, hogy Pumped Gabó visszatért oda, ahol született, vagyis a zamárdi strand prémiumfesztiváljára.

 

Gabót a kozepsuli.hu portál riportere kapta el egy szelfi erejéig. Érdemes megfigyelni, hogy az izompacsirta nem a megszokott fesztiválszerelésében van (kisgatya és semmi más), mi arra tippelünk, estére lehűlt kicsit az idő. Tudta Ön egyébként, hogy Pumped Gabó már két éve velünk van? Bizony.

Kis Soundok ???????? #balatonsound #summer #zamardi ????

A post shared by Farkas Soma / VV Soma (@frks22) on

 

Farkas VV8 Soma outfitben viszont hozza a Gabótól megszokott színvonalat, bár a fenti képet nem nagyon értjük. Soma talán a forgatócsoportját keresi a tekintetével, esetleg Gabót próbálja felkutatni, mindenesetre kicsit magányosnak néz ki az óriáskerék árnyékában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top