Aktuális

Ez történik ma, Ringo Starr szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:52-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Ringo Starr szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 7.

Ezen a napon:

1521-ben az I. Szulejmán szultán vezette török haderő elfoglalta Szabács várát. A Logodi Simon és Torma András vezette ötszáz főnyi őrség az utolsó emberig harcolva elesett. 1940-ben Ringo Starr szülinapja. 1951-ben az első színes televízióadás az Egyesült Államokban. 1977-ben az Egyesült Államokban kipróbálták a megnövelt sugárzású atomfegyvert, a neutronbombát. 1985-ben Taróczy Balázs (Heinz Günthardttal) első magyar győztesként megnyerte a férfi párost Wimbledonban.

Ez történik ma, Ringo Starr szülinapján

A nap mottója:

Sehonnan sem szabad annyira elvágyódni, hogy ne vegyük észre, mennyire jó nekünk ott is, ahol vagyunk.

Utazók c. film

Névnap:             

Július hetedike Apollónia, Apol, Apolka, Bandó, Bódog, Brendon, Donáta, Évald, Félix, Kasztor, Odiló, Odó, Olinda, Vilibald napja.

Június hetedikén született:

Vittorio de Sica filmrendező, Ringo Starr zenész.

Időjárás:

Gomolyfelhő-képződés, többórás napsütés várható. Keleten többfelé, másutt elszórtan valószínű zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak zivatarok környezetében lehet erős vagy viharos széllökés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Ki az, akivel ma valóban több időt szeretnél együtt tölteni, és ki az, akivel inkább kevesebb ideig lennél együtt?”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top