Aktuális

Ágyneműtartóba bújt a mestertolvaj a rendőrök elől

Egyebek mellett kerékpárt, konyhai eszközöket és műszaki cikkeket lopott el egy helybéli férfi egy hódmezővásárhelyi házból. A gyanúsított egy ágyneműtartóban bújt el a rendőrök elől.

A betörő június végén és július elején többször is járt a vásárhelyi ingatlanban. A kerítésen keresztül jutott be, majd felfeszítette a garázs és a lakóépület ajtaját. A gyanúsított a helyiségekből egyebek mellett szeszes italt, serpenyőt, mikrohullámú sütőt, rádiós magnót, kerékpárt, kipufogódobot, sátrat, valamint utazótáskákat vitt el.

Ilyesmiben bújhatott el
Ilyesmiben bújhatott el

A vásárhelyi nyomozók egy 21 éves helybéli férfit gyanúsítanak. A rendőrök a tolvajt az otthonában, egy ágyneműtartóban elbújva találták meg, majd előállították. Az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős részét lefoglalták.

Ez is érdekelhet Megnézem

A feltételezett elkövetővel szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top