nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Családi egyterűvel csempészte a heroint a magyar futár – fotók

Családi egyterűvel csempészte a heroint a magyar futár – fotók

Irgalmatlan mennyiségű heroint foglaltak le egy magyar drogfutártól a francia rendőrök. A futárt és társait már a magyar egyenruhások vették őrizetbe.
NLCafé
f Ajánlom

Már régóta figyelték a rendőrök G. Zoltánt, akinek az volt a feladata, hogy Hollandiából heroint szállítson Spanyolországba. A futár két magyar férfitól kapott megbízás szerint július elsején átvett 27 kilogramm heroint a holland összekötőtől, és az anyagot családi egyterűjének padlólemeze alá rejtette el – írja a police.hu.

Fotó: police.hu
A csempészéshez használt családi egyterű – Fotó: police.hu

A kábítószerrel teletömött autóval aztán Spanyolország felé vette az irányt, ám július 2-án, a BRFK rendőreinek jelzésére a francia vámhatóság egy dél-franciaországi településen elfogta. A kialakított rejtekhelyen a külföldi hatóság megtalálta a kis tömbökbe csomagolt heroint, amelynek a feketepiaci értéke közel kétszázmillió forint.

Fotó: police.hu
Padlólemez alá rejtve – Fotó: police.hu

A futár lefülelése után a rendőrök felszámolták az egész bűnbandát: július 5-én Budapest XI. kerületében elfogták B. Csabát és D. Józsefet is, akik a gyanú szerint a megbízást adták a futárnak. Elfogták még Heves megyében K. Györgyöt is, akinek a hálószobaszekrényében közel 300 gramm heroint találtak, amit a futárt megbízó D. Józseftől kapott, hogy továbbértékesítse.

Fotó: police.hu
200 millió forintot ér a 27 kilogrammnyi heroin – Fotó: police.hu

A kábítószer mellett a rendőrök  nagy értékű karórákat, zálogjegyeket és több gépkocsit is lefoglaltak.

A három férfi várhatóan előzetesbe kerül majd.

Megosztás Facebookon