nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Segíts a menhelynek – kifosztották őket!

Segíts a menhelynek – kifosztották őket!

Mindent ellopott a solti állatmenhelyről az egyik alkalmazott, így most kölcsön kapott eledelből élnek túl a kutyák, a macskáknak egyáltalán nincs tápjuk. A tolvajt feljelentették a rendőrségen, a menhely segítségre szorul.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bajban van a solti Ágica Sérült Állatmenedéke Alapítvány állatmenhelye, miután az egyik volt alkalmazott ellopta a telep összes felszerelését. A menhely tulajdonosa két hétre kórházba kényszerült, erre az időre vette fel kisegítőnek a férfit, ami hibás döntésnek bizonyult.

Az állatok gondozásával megbízott solti fiatalember mindent vitt, ami csak mozdítható volt: a kézi szerszámokat, a tisztítószereket és az állateledeleket is. “Bajban vagyunk, a macskáknak egyáltalán nincs kajája, kutyaeleséget egy másik menhelytől kaptunk kölcsön. Állatorvosi szolgáltatásokra is szükség lenne – oltás, ivartalanítás –, de jelenleg a folyószámlánk is szinte üres” – mondta a Baonnak Zachariás Ágica, a menhely alapítója.

Az állatmenhely az alapítvány Facebook-oldalán is segítséget kért minden állatbaráttól. Leginkább száraz és konzerv eledelre van szükségük, valamint alomra,­ fertőtlenítőszerekre.

 

Megosztás Facebookon