nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Hazajött a Green Holidays által cserbenhagyott utasok első csoportja

Hazajött a Green Holidays által cserbenhagyott utasok első csoportja

Hazaérkezett a Törökországban rekedt károsultak első csoportja az Uniqa Biztosító által finanszírozott géppel – közölte a biztosítótársaság az MTI-vel. A Green Holidays utazási iroda csődje miatt Antalyában hagyott magyarok mindegyike hazatérhet szerdáig.
Forrás: MTI
f Ajánlom

Az érkezőket a társaság munkatársai a helyszínen tájékoztatták a kárbejelentés módjáról, emellett folyamatosan tartják a kapcsolatot a Törökországban ragadt utasokkal is, hazajuttatásukon a magyar nagykövetséggel, valamint a helyi partnerirodákkal együtt dolgoznak.

Korábban írtuk, hogy a kint rekedt magyarok mindegyike hazatérhet szerdáig. Kedden délután 194 utas érkezett vissza, szerdán pedig három további charterjárattal szállítják haza a cserbenhagyott turistákat.

Az Uniqa Biztosító kiemelten kezeli azok kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a csődbe ment utazási irodánál – írták. A kártalanítás menetéről cég honlapján tájékozódhatnak az érintettek.

A Green Holidays Kft. vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A társaság szervezésében délelőtt még elindult egy magyar csoport Budapestről charterjárattal a törökországi Antalyába, de lefoglalt szálláshelyükre már nem jutottak el. A Green Holidays honlapján vasárnap este azt közölte, hogy a társaság vagyoni biztosítékát az Uniqa Biztosító Zrt. szolgáltatja, a szükséges intézkedéseket a társaság helyett a biztosító teszi meg. Az utasok igényeiket közvetlenül a biztosítóval szemben érvényesíthetik.

 

Megosztás Facebookon